Дигитални решения

Дигитални решения

Идентифициране и развитие на таланти във виртуална среда

Високоефективни, гъвкави решения, създадени за днешната действителност

Отключете потенциала на хората си с иновативния пакет за виртуални решения на SHL, оптимизиран за новата реалност, в която срещите “лице в лице” вече не са ежедневие. Нашето портфолио от видео и интервюта за създаване на код, както и провеждане на виртуален Център за оценка и развитие, позволяват на бизнеса да остане свързан по време на програмите за подбор и управление на таланти.

Нашите дигитални решения

Remote Work Q

Въпросник за работа от дистанция

Remote Work Q Flyer

Вашите служители работят по различен начин, когато работят от дистанция. Това прави различна и подкрепата, от която се нуждаят.

В свят, в който работата извън офиса е новото нормално, ние ви помагаме да се уверите, че служителите са готови да вървят напред.

Свидетели сме на нова дигитална революция!

7-минутният въпросник на SHL идентифицира способността на вашия екип да работи от дистанция. След попълването му, ще получите съвети за развитие по различни области, което ще ви помогне за създадаване на продуктивна работна сила и ще подпомогне цялостното благосъстояние на екипа.

Video Interview

Видео интервю по заявка

Autoview видео интервю – флайър

Autoview е бързо решение за подбор и наемане на кандидати. То дава възможност на кандидатите на преминат интервюто, когато и където поискат, посредством различни устройства – телефон или компютър. Програмата позволява, чрез изкуствен интелект, да се оценят някои поведенчески параметри на кандидата – съдържание на изказа, лицева експресия, тон на гласа, език на тялото.

Live Interview

Видео интерю на живо

Smart Meet интервю в реално време – флайър

Видео интервю в реално време, което позволява да се свържете с талантите по света от разстояние.

Coding Interview

Видео интервю с възможност за създаване на код

CodeMeet – флайър

Онлайн видео интервю платформа за кодиране в реално време. Дава възможност за набиране на персонал или наемане на мениджъри, за дистанционна оценка на един или повече кандидати в реално време.

  • SmartMeet интерфейс и функционалности
  • Множество видове въпроси: отворени, тестови и задачи за писане на код
  • Интерактивната дъска помага на кандидата да покаже своите умения